Skip to main content

Een WordPress website laten maken

Wat tof dat jij klaar bent om een professionele stap te zetten! Ik weet het… het is doodeng. Je wil al een tijdje een website laten maken, maar weet niet zo goed waar je moet beginnen. En dan nog het financiële plaatje wat daarbij komt kijken, stress!!

Laat mij je gerust stellen, een website laten maken kan namelijk vlekkeloos en gemakkelijk gaan. Vanuit een plan, strategie en de rust gaan we jouw onderneming naar een hoger niveau tillen.

En wanneer ik zeg dat ik je gerust stel, doe ik dat ook volledig. Want ik weet, dat de financiële middelen vaak een stresspunt is bij ondernemers. Investeren in een website kost geld. En het kostbare geld willen we liever op onze bank houden, toch?

Als ondernemer werkt dat niet zo, wat investeren betekent vaak belonen. Zowel voor jezelf, als voor je onderneming. Wil jij weten hoe jij geld terug kan krijgen voor je nieuwe website? Ik licht het je graag toe.

Krijg belastingvoordeel met de KIA regeling 2022

Een watte? De KIA regeling! Ook wel de kleine investeringsaftrek genoemd, speciaal voor ondernemers. Wanneer jij investeert in bepaalde bedrijfsmiddelen kun jij in aanmerking komen voor deze regeling.

Hoe krijg ik de KIA?

Dat is eigenlijk heel simpel! De KIA waarop je in een jaar recht op hebt, trek je van de aangifte over dat jaar af van je winst. Hierdoor betaal je dus minder belasting. En hoe hoger de investering, hoe minder belasting je betaalt. Kun jij de volgende punten aantikken:

Ben jij ZZP’er?

Is het investeringsbedrag minimaal 450,- excl. BTW?

Dan kom jij in aanmerking voor de kleine investeringsaftrek

Meer weten? Ik help je met een gratis e-book

Helaas komen niet alle investering in aanmerking voor de KIA regeling. Maar bijvoorbeeld een website laten maken wel. Aan welke eisen jouw investeringen moeten voldoen, en alle informatie die jij nodig hebt over de KIA heb ik gebundeld in een e-book voor je. Vul hieronder je mailadres in en lees het rustig door.

 

* indicates required