Skip to main content

Websites worden gemaakt vanuit passie én expertise

Vroeg je mij als kind wat ik later wilde worden, dan kreeg je altijd een creatief antwoord: eigenaar van een vrouwenmagazine, visagiste, website maker… Jaren later maak ik dat kleine meisje in mijzelf blij door in het creatieve vak bezig te zijn.

Creativiteit heeft mij altijd bezig gehouden. Toen ik vijf jaar geleden mijn vaste baan als marketeer/media designer op had gezegd om full-time te gaan ondernemen wist ik het; dit is mijn passie! Toen nog startende als multimediadesigner waarmee ik een brede doelgroep wist te helpen op het gebied van webontwerp, huisstijlontwerp maar ook met diverse marketing- en communicatiestukken.

Al snel kwam ik erachter dat mijn passie zit in het maken van websites. Enerzijds om creativiteit met techniek te combineren, anderzijds mijn doelgroep te verkleinen naar (startende) ondernemers en MKB’ers.

Door mijn jarenlange ervaring (lees 10+ jaar) in marketing en design weet ik precies wat jij nodig hebt om te kunnen groeien met jouw bedrijf. Er wordt niet alleen naar de techniek maar ook de psychologische effecten van hoe jouw potentiële klant door jouw nieuwe website surft. Om er uiteindelijk voor te zorgen dat jij jouw investering terugverdient.

Het gezicht achter Grow Webdesign

Hi, ik ben Jeanine Verheugt, 30 jaar en woon samen met mijn partner, zoon en mopshond in het mooie Veen. Techniek en creativiteit heeft mij altijd al geïnteresseerd, en een aantal jaar geleden vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Vol trots mag ik ondernemers helpen bij het creëren van een website. Natuurlijk komt zoiets niet uit de lucht vallen, door mijn jarenlange ervaring en diverse opleidingen heb ik alles in huis om jouw bedrijf te laten groeien.

En… omdat ik het belangrijk vind dat iedereen in zijn kracht zit en zijn eigen expertise beoefend, werk ik met een mooie groep freelancers zodat 1 ding centraal staat: het laten groeien van jouw bedrijf.

Mijn bewandelde pad

2021
Adobe Experience Design (XD)
2020
Google Ads Search, Google Analytics, Google Keyword Planner
2019
Crossmediale Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam
2018
Grafisch Ontwerp en DTP voor gevorderden (InDesign, Photoshop, Illustrator)
2015
Communicatie en Multimedia design

Samen groeien met Business Buddies

Wist je dat je samen het hardst groeit? Zo heb ik ook in mijn netwerk een team aan experts die hun eigen expertise beoefenen. Ik vind het namelijk ontzettend belangrijk dat iedereen in zijn kracht zit en werk doet waar hij/zij blij van wordt. Daarom laat jij tenslotte ook jouw website uit besteden ;).

Maak kennis met mijn Business Buddies!

Illustrator

Garcella Dings

Als Illustrator en Grafisch Vormgever maakt Garcella de meest creatieve huisstijlen. Daarnaast kun je ook bij haar terecht voor grafisch maatwerk. Lees meer over Garcella.

Garcella is een illustrator in hart en nieren. Naast dat ze diverse ondernemers ondersteunt, heeft ze ook een eigen webshop met o.a. wenskaarten en posters. Alle illustraties schudt ze zo uit de losse pols. Dit maakt haar ook meteen uniek in haar werk. Doordat ze illustraties combineert met grafische werkzaamheden krijg jij dus altijd een uniek ontwerp. Geen gedoe met vaste sjablonen of logo's die je al bekend voorkomen ;).

Neem jij in het websitepakket een nieuw logo/huisstijl af, dan regelt Garcella dit tot in de puntjes. Zij zal het hele proces met je doorlopen en je voorzien van een creatieve en passende huisstijl. Wil je nog meer laten ontwerpen? Zoals bijvoorbeeld bedankkaartjes, visitekaartjes, flyers, posters, social media templates etc. Dan pakt Garcella dit graag voor je op en kun je rechtstreeks contact met haar opnemen.

Supertechnisch VA

Linda van Tol

Geen enkele technische vraag is Linda te gek! Ze is dol op het bedenken van oplossingen op complexe vraagstukken.

Tijdens mijn vakanties zal Linda voortaan stand-by staan om jullie technische vragen te beantwoorden en indien nodig op te pakken. Zo is er altijd technische support aanwezig, ook als ik ziek ben, op vakantie ga of als er omstandigheden zijn.
Meet Linda, supertechnisch VA 👩‍💻. Mijn naam is Linda van Tol en sinds 1,5 jaar heb ik mijn eigen bedrijf als Supertechnisch VA. Eerder studeerde ik Informatica en was ik werkzaam als software engineer. Met mijn bedrijf ondersteun ik bij allerlei hard- en software gerelateerde vraagstukken. Denk hierbij aan een computer die niet goed functioneert, het instellen van een telefoon, het opschonen van een gehackte website of het bouwen en onderhouden van websites. Er komen dagelijks allerlei technische vraagstukken op mijn bord terecht, waar ik met veel plezier in duik.
Mental coach

Lou

Lou neemt haar taak als mental coach erg serieus. Ze waakt ervoor dat Grow Webdesign haar creatieve taken kan blijven uitvoeren. Hoe? Dat lees je hier.

Lou is al jarenlang een pugfluencer en weet precies hoe de wereld van social media werkt. Ze gaat van de ene samenwerking naar de ander en zorgt voor brokken op de plank. Daarnaast houdt ze zich bezig met het mentale aspect van Grow Webdesign. Een kantoorhond zorgt voor voldoende gelukshormonen in de hersenen. Ook zorgt ze ervoor dat, naast het coderen, ook genoeg ruimte is voor een wandeling langs de Maas.
Bijvoorbeeld backend developer

Wil jij ook een Business Buddy?

Ben jij op zoek naar een Business Buddy? Laten we samen in gesprek gaan.

Grow is altijd op zoek naar nieuwe en leuke connecties. Ben jij dé perfecte aanvulling en wil jij het verschil maken voor ondernemers/MKB’ers? Laten we in gesprek komen en wie weet worden wij Business Buddies!
Check This Out

Leuke samenwerkingen met klanten

“Wij willen namens Sober en Stoer, Jeanine bedanken voor het realiseren van onze webshop! Fijne samenwerking gehad met begrip voor onze ideeën en zo is onze mooie, goedwerkende webshop ontstaan!”

Elene Kentiewww.soberenstoer.nl

“Super tevreden ben ik met de diensten van BBP Design! Zij heeft een hele mooie en overzichtelijke webshop voor mij gebouwd, en het voldoet aan alles wat een goede en duidelijke webshop nodig heeft. Ik zou het iedereen aanbevelen omdat ik erg blij ben met deze uitzonderlijke creatie :)”

Bart van der Veldenwww.123bonsai.nl

“Betrouwbaar, betrokken en creatief! Dat is wat Jeanine is in de uitvoer van haar werk als onze marketingafdeling-op-afstand! Key-Factor maakt al meer dan 3 jaar dankbaar gebruik van haar diensten!”

Josette Poelswww.key-factor.nl

“Jeanine stelt zich heel open op, denkt met je mee en durft op een kritische manier naar ideeën en ontwerpen te kijken. Creatief met een frisse blik, en oog voor details en de wensen van de klant. Het eindresultaat is een verrassend ontwerp dat precies past bij datgene wat je uit wilt stralen. Aandacht voor uitstraling, dat is de juiste match met Care for Content!”

Marjolijn Langenswww.careforcontent.nl