Skip to main content

Het wordt tijd om stappen te zetten, let's grow together

Bij Grow Webdesign worden websites of webshop gebouwd op basis van jouw wensen. Pas na een intakegesprek gaan de ontwerpers aan de slag met een impressie om je zo een indruk te geven hoe de nieuwe website eruit komt te zien. Dit is een interactief ontwerp zodat je de structuur van de website kunt testen. Vaak bevalt het interactief ontwerp zo goed dat dit de uiteindelijke website wordt.

Na goedkeuring van het ontwerp gaat de webbouwer aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website. Ben je bang dat een op-maat-gemaakte website te duur is? Geen probleem, Grow Webdesign biedt een oplossing voor elk budget.

Onepager

Een onepager is een website die uit slechts één pagina bestaat. Alle onderdelen van de website kunnen bekeken worden door één scrol. Hierdoor is de website onderhoudsvriendelijker en overzichtelijker.

Vanaf 899,-

 

Full-website

Er wordt een website gemaakt met minimaal vier pagina’s. Geheel in jouw huisstijl. Jij krijgt een professionele website op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. We bekijken samen welk design het beste voor jouw bedrijf werkt.

Vanaf 1299,-

 

Webshop

Wil je snel een webshop laten maken? Met een webshop, gemaakt door Grow Webdesign, heb jij een moderne webwinkel die aan de laatste eisen voldoet. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of CreditCard.

Vanaf 2099,-

 

Daarom ga jij groeien met jouw bedrijf

Plan een afspraak

Binnen vier tot acht weken live

Na een intakegesprek ontvang jij jouw uniek ontwerp binnen twee weken. Hierdoor kan de website al binnen vier tot acht weken live.

Huisstijl opties

Heb jij nog geen huisstijl? Geen probleem, ons team van freelancers helpt jou graag bij het opzetten van een (nieuwe) huisstijl voordat er een webontwerp wordt gemaakt.

Altijd Google- en mobielvriendelijk

Alle websites die worden gemaakt zijn Google- en mobielvriendelijk. Dit betekent dat jij zichtbaar bent voor de zoekmachines én dat jouw website op elk apparaat goed vertoond wordt.

Commercieel oogpunt

Door mijn jarenlang ervaring als multimedia designer én marketing specialist weet ik alle trucjes om jouw ideale klant te verleiden. Naast het ontwerpen en maken van een WordPress website zal er altijd gekeken worden naar hoe jij jouw ideale klant kunt bereiken en overhalen tot actie.

Let’s grow together

Plan een afspraak