Skip to main content

Hét webdesignbureau in Veen en Wijk en Aalburg

Ben je op zoek naar een webdesignbureau in Veen of Wijk en Aalburg? Grow webdesign is gevestigd in het mooie Veen, op korte afstand van Wijk en Aalburg. Als webspecialist in de Gemeente Altena helpen wij ondernemers met het maken van hun nieuwe website.

Onepager

Een onepager is een website die uit slechts één pagina bestaat. Alle onderdelen van de website kunnen bekeken worden door één scrol. Hierdoor is de website onderhoudsvriendelijker en overzichtelijker.

Vanaf 799,-

 

Full-website

Er wordt een website gemaakt met minimaal vier pagina’s. Geheel in jouw huisstijl. Jij krijgt een professionele website op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. We bekijken samen welk design het beste voor jouw bedrijf werkt.

Vanaf 1199,-

 

Webshop

Wil je snel een webshop laten maken? Met een webshop, gemaakt door Grow Webdesign, heb jij een moderne webwinkel die aan de laatste eisen voldoet. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of CreditCard.

Vanaf 2099,-

 

Een duurzame website laten maken in Veen

Bij Grow Webdesign worden websites duurzaam gebouwd. En dan bedoel ik niet alleen duurzaam doordat energie opgewekt wordt door de zon, maar ook duurzaam zodat jij er jarenlang mee vooruit kan! Websites worden altijd op basis van jouw wensen gemaakt, na een intakegesprek wordt er een ontwerp gemaakt.

Na goedkeuring van het ontwerp gaat de webbouwer aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website. Ben je bang dat een op-maat-gemaakte website te duur is? Geen probleem, Grow Webdesign biedt een oplossing voor elk budget.

Daarom ga jij groeien met jouw bedrijf

Plan een afspraak

Binnen vier weken live

Na een intakegesprek ontvang jij jouw uniek ontwerp binnen één week. Hierdoor kan de website al binnen vier weken live.

Huisstijl opties

Heb jij nog geen huisstijl? Geen probleem, ons team van freelancers helpt jou graag bij het opzetten van een (nieuwe) huisstijl voordat er een webontwerp wordt gemaakt.

Altijd Google- en mobielvriendelijk

Alle websites die worden gemaakt zijn Google- en mobielvriendelijk. Dit betekent dat jij zichtbaar bent voor de zoekmachines én dat jouw website op elk apparaat goed vertoond wordt.

Commercieel oogpunt

Door mijn jarenlang ervaring als multimedia designer én marketing specialist weet ik alle trucjes om jouw ideale klant te verleiden. Naast het ontwerpen en maken van een WordPress website zal er altijd gekeken worden naar hoe jij jouw ideale klant kunt bereiken en overhalen tot actie.

Let’s grow together

Plan een afspraak