Skip to main content

Bereken eenvoudig en snel de prijs voor een onepage WordPress website

Op internet vind je de meest uiteenlopende prijzen voor het maken van een website. Grow Webdesign heeft een eenvoudige tool ontwikkeld waarmee je eenvoudig en snel een prijsindicatie kunt berekenen voor het laten maken van een onepage WordPress website.

Je ziet direct de prijs van de gewenste oplossing. De prijs die je ziet, is alleen ter indicatie. Stuur het formulier op om een vrijblijvende offerte krijgen. Heb je een oplossing nodig die niet in dit rijtje staat? Laten we dan in gesprek gaan, Grow helpt je graag.

Prijsopgave voor een onepager

Module


WordPress Onepage website

Aantal / Ja / Nee


Totaal


Installatie en configuratie WordPress

-

Inbegrepen

Configuratie thema en huisstijl in de website

-

Inbegrepen

Standaard contactformulier

-

Inbegrepen

Onderhoudsabonnement (prijs per maand)

Extra's


Nieuw huisstijl pakket: voor ondernemers die nog geen huisstijl hebben of zich willen transformeren

Extra taal

Zichtbaarheid


Social media feed

Google search sitemap aanmelding

-

Inbegrepen

SEO geoptimaliseerde webpagina's (kosten per pagina)


Geschatte kosten voor het maken van jouw onepage WordPress website, excl. BTW - eenmalige kosten.

Geschatte kosten per maand, excl. BTW.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is een onepager?

Een onepager is een website die slechts uit één pagina bestaat. Alle onderdelen van de website kunnen bekeken worden met maar liefst één scrol. Hierdoor is de website overzichtelijk en onderhoudsvriendelijk.

Bekijk hier een voorbeeld van een onepager

Wat krijg ik bij een maandelijks onderhoudsabonnement?

Met het onderhoudscontract hou ik alle technische aspecten van de website draaiend. Elke maand wordt het volgende uitgevoerd:

  • Onderhoud CMS (WordPress in dit geval)
  • Back-up website
  • Website statistieken rapportage (d.m.v. Google Analytics)
  • Controle werking website
  • Plugins bijwerken
  • Beveiligingsupdates

Daarnaast vallen alle technische errors onder het onderhoudscontract. Denk hierbij aan een serverfout, beveiligingslek e.d.

Voor webaanpassingen, en aanpassingen die buiten de techniek vallen, hanteer ik een uurtarief van 65,- per uur. Vooraf wordt er altijd een prijsindicatie gemaakt waar je akkoord op kunnen geven. Zo houden we het voor beide transparant en krijgen we geen verrassingen.

Het onderhoudscontract start met een termijn van minimaal 6 maanden, na 6 maanden is het maandelijks opzegbaar.

Wat krijg ik als ik een website afneem?

Wanneer jij een website afneemt starten we het proces. Tijdens de intake wordt er gekeken welke functionaliteiten jij nodig hebt voor jouw nieuwe website. Op basis van de intake wordt er een offerte gemaakt.

Na akkoord van de offerte wordt er eerst een interactief ontwerp gemaakt (UX design). In dit ontwerp zie jij precies welke vorm de website krijgt en krijg jij een beter beeld van de look & feel van jouw nieuwe website.

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd begint de bouw van de website. Het interactief ontwerp wordt gemaakt in een WordPress omgeving.

Doordat er altijd gekeken wordt naar jouw wensen, is elke website uniek.

Maak jij ook logo's?

Bij het afnemen van een website kun je ervoor kiezen om een nieuwe huisstijl te laten maken. De huisstijl wordt vormgegeven door een van mijn Business Buddies Garcella van Cella Creaties. Nadat de nieuwe huisstijl staat, wordt dit meteen meegenomen in het ontwerp van de website.

Wie bouwt onze website?

Grow Webdesign is een eenmanszaak. Ik (Jeanine) ben de eigenaar, webdesigner en het aanspreekpunt voor alle zaken die te maken hebben met je nieuwe website. Ik ben dus ook degene die de website bouwt. Daarnaast werk ik met verschillende Business Buddies. Tijdens de voorbereiding wordt er afgesproken of dat één van de Business Buddies ons helpt tijdens dit proces.

Ben ik de eigenaar van mijn nieuwe website?

Ja, jij bent altijd de volledige eigenaar van jouw nieuwe website. Doordat de website is gebouwd in WordPress kan elke webbouwer aan de gang met jouw website. Zo zit jij niet vast aan één partij.

Hoelang duurt het om een website te laten maken?

Elk project is uniek, daardoor is het moeilijk om er een exacte tijd aan te hangen. Gemiddeld duurt het 3 á 4 weken om een website te laten maken. Deze tijdlijn kan langer of korter zijn, afhankelijk van hoe snel de teksten en afbeeldingen worden aangeleverd.

Kun je onze website vernieuwen of onze onvolledige website voltooien?

Dit ligt aan de situatie of dat mogelijk is. Om een duidelijke prijsopgave te kunnen geven dien ik de website van binnen te bekijken en alle opties van je huidige hostingpartij doornemen. Het is in de meeste gevallen vaak goedkoper om opnieuw te beginnen, dan een bestaande website opnieuw te ontwerpen of een onvolledige website te voltooien.

Heb je een vraag?
Geen probleem.

Heb je een oplossing nodig die niet in dit rijtje staat? Laten we dan in gesprek gaan, Grow helpt je graag.

Vul hieronder jouw gegevens in zodat Grow Webdesign een offerte op maat kan maken