Skip to main content

Website laten maken voor een bouwbedrijf, aannemer, installatiebedrijf en timmerman

“Een website voor mijn bouwbedrijf? Momenteel heb ik werk zat!”, dat hoor ik je al denken. Een website gaat veel verder dan het binnenhalen van klanten, zo dient het ook als visitekaartje en professionalisering van jouw bouwbedrijf.

En momenteel gaat de economie zo ontzettend hard, dat we ook weten dat het elk moment kan kelderen. En dan wil jij nóg steeds vindbaar gevonden worden door jouw klanten. Door nu te investeren in een professionele website, haal jij nog steeds klanten binnen wanneer de tijden minder zijn.

Grow Webdesign maakt een professionele WordPress website voor jouw bouwbedrijf. Of je nu een bouwbedrijf hebt, aannemer of timmerman bent er wordt altijd een website op maat gemaakt geheel in jouw huisstijl.

Wij werken onder anderen voor verschillende bouwbedrijven, aannemersbedrijven, projectontwikkelaars, installatiebedrijven, schildersbedrijven, dakdekkers, tegelzetters, timmermannen etc. Bij ons kun je terecht voor het maken van professionele websites voor de bouwsector.

Onepager

Een onepager is een website die uit slechts één pagina bestaat. Alle onderdelen van de website kunnen bekeken worden door één scrol. Hierdoor is de website onderhoudsvriendelijker en overzichtelijker.

Vanaf 799,-

 

Full-website

Er wordt een website gemaakt met minimaal vier pagina’s. Geheel in jouw huisstijl. Jij krijgt een professionele website op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. We bekijken samen welk design het beste voor jouw bedrijf werkt.

Vanaf 1199,-

 

Webshop

Wil je snel een webshop laten maken? Met een webshop, gemaakt door Grow Webdesign, heb jij een moderne webwinkel die aan de laatste eisen voldoet. Zo kunnen je klanten betalen met iDeal, PayPal, bankoverschrijving of CreditCard.

Vanaf 2099,-

 

Doelgerichte websites voor de bouwsector

Websites of webshop worden altijd gebouwd op basis van jouw wensen. Pas na een intakegesprek gaan de ontwerpers aan de slag met een impressie om je zo een indruk te geven hoe de nieuwe website eruit komt te zien. Dit is een interactief ontwerp zodat je de structuur van de website kunt testen. Vaak bevalt het interactief ontwerp zo goed dat dit de uiteindelijke website wordt.

Na goedkeuring van het ontwerp gaat de webbouwer aan de slag met het bouwen van jouw nieuwe website. Ben je bang dat een op-maat-gemaakte website te duur is? Geen probleem, Grow Webdesign biedt een oplossing voor elk budget.

Daarom ga jij groeien met jouw bedrijf

Plan een afspraak

Binnen vier weken live

Na een intakegesprek ontvang jij jouw uniek ontwerp binnen één week. Hierdoor kan de website al binnen vier weken live.

Huisstijl opties

Heb jij nog geen huisstijl? Geen probleem, ons team van freelancers helpt jou graag bij het opzetten van een (nieuwe) huisstijl voordat er een webontwerp wordt gemaakt.

Altijd Google- en mobielvriendelijk

Alle websites die worden gemaakt zijn Google- en mobielvriendelijk. Dit betekent dat jij zichtbaar bent voor de zoekmachines én dat jouw website op elk apparaat goed vertoond wordt.

Commercieel oogpunt

Door mijn jarenlang ervaring als multimedia designer én marketing specialist weet ik alle trucjes om jouw ideale klant te verleiden. Naast het ontwerpen en maken van een WordPress website zal er altijd gekeken worden naar hoe jij jouw ideale klant kunt bereiken en overhalen tot actie.

Let’s grow together

Plan een afspraak