Projectinformatie

Toen ik vorig jaar startte met studio LoVo had ik veel ideeën over logo, uitstraling, website etc. Maar goed, zie dat dan maar eens naar een concreet product te vertalen… Jeanine wist dit alles te filteren en hoger te tillen naar een professionele branding die breed inzetbaar is. Van hieruit zijn we doorgegaan met de website en wat ben ik blij met het resultaat! Duidelijk, onderscheidend, gebruiksvriendelijk en met de studio LoVo-uitstraling die ik zo graag wilde.
Jeanine profileert zichzelf met GROW Webdesign als dè webdesigner. En terecht. Maar ze is veel meer dan dat. Ik heb haar leren kennen als een heel prettig, professioneel, geïnteresseerd, innovatief en vooruitdenkend persoon. En ook nog eens hartstikke aardig en gezellig 🙂

Loes VosEigenaar studio LoVo

Full WordPress website www.studiolovo.nl

Toen Loes Vos mij de vraag stelde of dat ik een nieuwe website wilde bouwen, hoefde ik niet eens na te denken! studio LoVo is in 2021 gestart en wist precies wat ze wilde. Het project is vanaf 0 gestart, aangezien er nog geen branding stond. Grow Webdesign heeft zowel de volledige branding gemaakt inclusief website.

Geweldige resultaten

De website van studio LoVo is een échte eye-catcher geworden. De stijl van de website en branding komt weer terug in persoonlijke kenmerken van Loes: warm, creatief en slim. Met een simpele maar toch luxe en speelse uitstraling bereikt ze haar ideale klant.

Volledige branding

Naast dat Grow Webdesign een goedwerkende WordPress website heeft ontworpen en gemaakt voor studio LoVo, is ook de huisstijl volledig ontworpen door ons. Zo hebben wij het volledige proces van begin tot einde meegemaakt, en hebben wij studio LoVo helpen groeien naar de branding zoals deze nu staat. Daar zijn wij trots op!